За нас

Вашата оценка 3 от 2 гласа
Бизнес - хотел Калина Палас е близо до Вас

Разположен е в гр. Трявна, в географския център на България, в сърцето на Стара планина. Модерно оборудван и стилен, хотелът Ви предоставя максимален комфорт, както за провежане на фирмени събития, така и за почивка.

Работете на спокойствие!

Хотелът е създаден, за да отговори на високите изисквания за провеждане на корпоративни мероприятия от съвременен тип – конференции, семинари, тийм билдинги, обучения, симпозиуми.
На разпложение на гостите са четири основни мултифункционални, модерно оборудвани конферентни зали, два ресторанта, лоби бар и зона за релакс, джакузи, фитнес, сауни и масажи.

Почивайте активно!

Хотел “Калина Палас” в гр. Трявна е най-доброто място за почивка - грандиозна гледка към Балкана, кристален въздух и идеални климат условия. Всичко това се допълва от очарованието на запазилия автентичността си гр. Трявна, както и от разположените наблизо комплекси Боженци, Етъра и многобройни манастири. Уюта и гостоприемството в хотела се съчетават с нашите предожения за организирани походи, колоездене, разглеждане на забележителности и други занимания за свободното време.

Ние работим за Вас!

Екип от доказали се през годините професионалисти се грижи за спокойствието на гостите, както и за перфектната организация на всички събития.

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Правила и условия на Хотел „Калина Палас „4*

Уважаеми гости, моля, внимателно прочете общите условия за настаняване в хотел „Калина Палас”.
Тези правила и условия, подлежащи на корекции, се отнасят директно или косвено до всички наши услуги. Можете да се запознаете с тях онлайн, чрез всякакви мобилни устройства, по имейл или по телефон. Осъществявайки достъп, разглеждайки и използвайки нашия (мобилен) уеб сайт и/или някое от приложенията ни, независимо в коя платформа, Вие потвърждавате, че сте прочели, разбрали и приели правилата и условията, посочени по-долу (включително изявлението за конфиденциалност).

Хотел „Калина Палас“ се явява администратор на лични данни по смисъла на ЗЗЛД и обработва личните данни на клиента\потребителя за изпълнение на своите задължения във връзка с извършената от клиента резервация.

Политиката за защита на личните данни на „Калина Палас “ урежда вида на информация, която се събира от клиентите\потребителите, начина на нейното събиране и целите на нейното използване.

Предоставените лични данни са напълно защитени и се използват с цел маркетингов анализ и по-добро разбиране на потребностите на клиентите\потребителите и съответно подобряване на качеството на предлаганото обслужване.
Без личните данни на клиентите\потребителите интернет резервационната система не би могла да се използва за извършване на резервации.

“Калина Палас “ не предоставя името и е-майл адреса, който потребителят\клиентът е посочил при извършване на резервацията, на трети лица с цел изпращане на търговска информация.

Цените на хотелско настаняване подлежат на промяна във всеки един момент и могат да бъдат повлияни от заетостта на хотела и търсенето в различните периоди от годината.
Всички цени за хотелско настаняване в резервационната платформа включват ДДС.
Цената за Вашия престой е гарантирана след завършване на резервационния процес и получаване на потвърждение с номер на резервация и предплащане.

„Калина Палас “ си запазва правото да анулира потвърдена и платена резервация, в случай на установена злоупотреба.
Избраната от Вас крайна цена е на човек, на ден и за конкретното помещение, с включен туристически данък и ДДС,ЗАСТРАХОВКА. В случай, че по времето на Вашия престой използвате допълнителни услуги, които не са посочени в описанието на избрания тип стая и оферта /консумация в заведения, паркинг, минибар и др. /, то следва те да бъдат заплатени на място в хотела.

Промоционалните цени за хотелско настаняване не могат да бъдат комбинирани с други актуални оферти или отстъпки. Цените не включват комисионна за туроператори или други лица.

Резервацията Ви се счита за потвърдена след заплащане на изискуемия депозит посочен в резервационната бланка или съответната оферта.
Резервацията може да бъде гарантирана с кредитна карта или предплатена по банков път. Банковите сметки в BGN са изписани в потвърждението на резервацията.
Безплатна анулация на резервацията е възможна до 7 дни преди датата на настаняване. След изтичането на този срок първата нощувка се задържа.
При неявяване по съответна резервация се задържа цялата сума по авансовото предплащане.

Часът за настаняване в „Калина Палас“ е след 14:00 часа. Всяко пристигане преди този час ще бъде съобразено със заетостта на хотела. Времето на освобождаване на хотелската стая е 12:00 часа. Всяко освобождаване на стаята след стандартно регламентирания час се съобразява със заетостта на хотела.

Късно напускане след 12:00 часа трябва да бъде заявено предварително в писмен вид или на рецепцията хотела. Потвърждава се при възможност от страна на хотела. Начислява се допълнително като конкретното помещението се тарифира по 10 лв. на час след 12.00 часа.
За допълнителна информация се свържете с директно с рецепцията на хотела.
Паркирането на автомобили се извършва в подземен и външен паркинг. Моля, имайте предвид, че местата в подземния паркинг са ограничени и не могат да бъдат потвърдени без предварителна резервация.

Допускането на домашни любимци на територията на „Калина Палас “ се осъществява само при предварително запитване и официално разрешение от страна на хотела.

Пушенето на територията на хотела е АБСОЛЮТНО забранено.
При неспазване на това изискване ще Ви бъде начислена такса от 100 EUR за допълнително почистване.

Всички допълнителни разходи, които не са посочени в пакета, се поемат от гостите, имащи съответните изисквания.
Разходите за подмяна или ремонт на всяка загуба или повреда на собствеността на „Калина Палас“, неговото обзавеждане, както и в дворното пространство, причинени по време на престоя, са за сметка на гостуващите. Стойността на обезпечението зависи от нанесената вреда и се заплаща в брой мигновено на рецепция.
Задължение на гостите е да се отнасят към имуществото на „Калина Палас“ с грижа на добър стопанин. Управителят или негов представител може да изиска от гостите да освободят хотела незабавно, в случай на прекомерни или неприемливи загуби или повреди по всяко време през наетия период, без право на обезщетение или възстановяване на платената сума. Нанесените щети или загуби по време на наемният период се заплащат от гостите по пазарна цена.
 Контакти:

гр. Трявна, ул. Панорама 15

Телефон: 0677 62 285

Телефон: 0677 66 793

 

Индивидуални резервации:

Моб. тел.: +359 889 007 060

Моб. тел.: +359 884 137 848

Телефон: 0677 62 285

Телефон: 0677 66 793

E-mail: reservations@kalinapalace.com

 

Събития и мероприятия:

Моб. тел.: +359 886 727 060

E-mail: sales@kalinapalace.com;  

 

GPS координати:

42.87005326330727,25.487290173768997

 

КА ЕМ – ВАРНА ЕООД
гр. Варна, р-н Приморски, бул Княз Борис I 296

Адрес за кореспонденция : гр. Трявна 5350,ул."Панорама"15
Идент.№ 148025466

ТЪРГОВСКА БАНКА "Д"  АД
IBAN/Сметка: BG 48 DEMI 9240 1000 1469 06
SWIFT/BIC/KOД: DEMIBGSF
МОЛ:Валентин Йосифов 
титуляр на сметката: "КА ЕМ -Варна" ЕООД