Трявна ултра

Вашата оценка
„Трявна ултра” – една истинска емоция за бегачи и любители на горските маршрути!

Перфектно предизвикателство на перфектно място!

Трявна е неслучайно подбрана дестинация – един от най-очарователните градове в България, съхранил духа на Балкана, притегателно място за туристи и любители на природата, уникалната кухня на региона и планинското Tryavnaспокойствие.

Включете се в това приключение, за да се насладите на живописни гледки, невероятна природа, архитектурни забележителности, трасе, което ще Ви заплени. Ще прекосявате гори, полета, уникални места за уникални емоции. Маршрутът на дългата дистанция преминава през сърцето на Балканското културно наследство – архитектурният парк „Боженци”, притегателно място за туристи от цял свят, през красиви горски местности, през еко-парк „Българка”, през три общини и десетки китни селца.

Участниците ще имат възможност да преминат дистанции от 141 км, 76 км и 23 км, а всички начинаещи, деца, любители и туристи ще имат възможността да се включат в безплатно бягане на къса дистанция от 3 км, със същия старт/финал.

Стартът на бегачите за дистанции 141, 75 и 23 км ще бъде в 6:00 ч. сутринта, на 14.07.2018, а на 3 км – в 9:30 ч. Всички Architectural reserve of Bozhentsiteзрители ще могат да участват в спортните мероприятия през целия ден! Очаква ни вълнуващ ден със страхотна компания и невероятни емоции!

Ще се видим на 14.07 :)

Новото предизвикателство – отборно участие!

Тази година освен индивидуално участие ще можете да се потопите в приключението в отбор от 2-ма за дистанции 76км и 141км

Обновени трасета, но със същите дистанции – 141км с 6400 D+ и 76км с 2900 D+.

Почувствай очарованието на Трявна, усети духът на Балкана! Уникални гледки, древни римски пътища, исторически местности, с.Боженци, Бузлуджа, Шипка, парк „Българка“.

Стартирай заедно със стотици бегачи и стани част от най-вълнуващото бегаческо събитие за 2018 г.! (Организатор на събитието: iRun.bg)