Релакс Зона

Вашата оценка 3 от 2 гласа
На ваше разположение са всички други удобства на нашият релакс център

Финланска сауна ;
Инфрачервена сауна ;
Джакузи ;
Масажни студия ;

САУНА

Сауната ще подобри тонуса на Вашето тяло и жизненост. Тя Ви предлага уникален начин да релаксирате чрез детоксикация на Вашето тяло и освобождаване от стреса, помага да се почувствате бодри, изпълнени с енергия, поражда се усещане за физически и емоционален комфорт.

ФИНЛАНДСКА САУНА

Финландската сауна е един традиционен, ефикасен и безопасен метод за премахване на токсините в тялото чрез потене. Поради своите високи, но поносими, температури (обикновено между 80 до 100 °C), финландската сауна повишава температурата на нашето тяло, което от своя страна стимулира потните жлези и предизвиква дълбоко изпотяване. Потта е 99% вода, но останалия един процент съдържа някои сериозно нежелани токсини, като никел, мед, олово, натрий, живак и множество химикали. Изпотяване в сауната също може да ни помогне да премахнете хлора и брома, който се намерят в обществените басейни и хидромасажни вани.

ИНФРАЧЕРВЕНА САУНА

Инфрачервената сауна е ефективно средство за естествено лечение и профилактика. Инфрачервената светлина има способността да прониква в човешка тъкан, което от своя страна води до множество ползи за здравето. При този вид сауна, помещенията се затоплят, чрез инфрачервени лъчи, както подсказва и самото име. Те са вградени в специални за целта тела и достигат температура от 40 до 60 градуса по Целзий. Тя е за предпочитане, ако сега започвате да се запознавате със сауните като цяло. Тя не затопля температурата на самото помещение, а действа директно върху кожата. Лъчите проникват от 2 до 7 сантиметра и не влияят на хората със сърдечни проблеми или на тези с високо кръвно налягане.

ФИТНЕС

Модерната фитнес зала на КАЛИНА ПАЛАС е предназначена за хора, които искат да се почувстват добре в тялото си, както и да поддържат добър тонус и здрава мускулатура. За Вашият комфорт и пълноценна тренировка, той е оборудван с висок клас уреди и е климатизиран.
РЕЛАКС УСЛУГИ


Класически масаж/ Classical massage 50мин./25мин. 50 лв/lv./30 лв/lv.

Лечебен масаж /Medical massage 50мин./25мин. 50 лв/lv./30 лв/lv.

Арома релаксиращ масаж 50мин./25мин. 55 лв/lv./35 лв/lv.

Aroma relaxing massage

Глава, масажна яка / Head massage 25 мин. 25 лв.lv.

Рефлексотерапия –масаж на ходилата /Reflexology – foot massage 25 мин. 35 лв.lv.

Масаж с горещи вулканични камъни/ Hot Stone massage 60 мин. 60 лв.lv.

Спортен масаж /Sports massage 40 мин. 45 лв/lv.

Релаксиращ масаж с натурални Български масла 50мин./25мин. 55 лв/ lv./35 лв/lv.

/ Relaxing massage with natural oils Bulgarian/Отстъпка за /Discount for

4 масажа /4 massages -10 %

8 масажа /8 massages -20 %

10 масажа –получавате един безплатен /10 massages – you get one for free

Към всеки масаж получавате специална цена за финландска сауна,

инфраред кабина и джакузи – 5 лв.With each massage you get a special price for the Finnish sauna, infrared cabin and jacuzzi – 5 lv.